Ismét egy tartalmas és érdekes vacsoraestet fotózhattam a Brix-ben Hévízen.
Segal Viktor Cheffel hangolódhattak a vendégek az idei Bocouse d’Or-ra. Az ételekbe belekerültek az idei versenyen is használható alapanyagok és a fogások között tartalmas információkkal látott el minket a chef. Volt szó a versenyről, a felkészülés kihívásairól, a versenyzők óriási kitartásáról és küzdelmeiről. Mesélt a chef a tanonc koráról, a sok-sok külföldi konyháról ahol tanult, dolgozott és néhány vicces esetről is hallhattunk amikor a michelin csillagos chefek elveszítik önuralmukat… 🙂
Nagyon kedves személyiségnek ismertem meg Viktort, örültem, hogy fényképezhettem nem csak a porondon, hanem a színfalak mögött is a konyhában ahol egy sok fős szupercsapat dolgozott azért, hogy a vendégek maradéktalanul elégedettek legyenek. Szerintem ez sikerült. 🙂